Politica de Confidentialitate

MyIeftin.ro recomanda tuturor parintilor si/sau tutorilor legali sa informeze si sa instruiasca minorii, intr-un mod adecvat si corect, cu privire la utilizarea responsabila si in siguranta a datelor personale, in momentul folosirii Internet-ului si a site-ului MyIeftin.ro.

1. Scopul colectarii datelor este:

1.1. Postarea continutului materialor utilizatorilor/vizitatorilor pe site-ul MyIeftin.ro;
1.2. Transmiterea si postarea mesajelor utilizatorilor/vizitatorilor pe site;
1.3. Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului;
1.4. Introducerea comentariilor cu privire la fisierele adaugate de catre ceilalti membri pe site-ul MyIeftin.ro;
1.5. Cautarea si adaugarea de prieteni cu interese comune, transmiterea de mesaje altor membri inscrisi pe site;
1.6. Participarea la concursuri, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea societatii SC ID Software Innovation SRL si a tertilor cu care SC ID Software Innovation SRL are relatii de orice natura (inclusiv comerciale);
1.7. Completarea chestionarelor sau abonarea la buletinele de stiri sau alte liste de corespondenta;
1.8. Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, administrare, etc);
1.9. Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea societatii SC ID Software Innovation SRL si a tertilor cu care SC ID Software Innovation SRL are relatii de orice natura (inclusiv comerciale);
1.9.1. Statistici interne necesare pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite si imaginii website-ului ShopMania si pentru crearea unor elemente caracteristice noi, promotii, functionalitati si
1.10. Transmiterea si postarea mesajelor utilizatorilor/vizitatorilor pe site;pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului;
1.11. Introducerea comentariilor cu privire la fisierele adaugate de catre ceilalti membri pe site-ul MyIeftin.ro;
1.12. Cautarea si adaugarea de prieteni cu interese comune, transmiterea de mesaje altor membri inscrisi pe site;
1.13. Participarea la concursuri, promotii;completarea chestionarelor sau abonarea la buletinele de stiri sau alte liste de corespondenta;
1.14. Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, administrare, etc);
1.15. Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea societatii SC ID Software Innovation SRL si a tertilor cu care SC ID Software Innovation SRL are relatii de orice natura (inclusiv comerciale);
1.16. Statistici interne necesare pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite si imaginii website-ului MyIeftin.ro si pentru crearea unor elemente caracteristice noi, promotii, functionalitati si servicii noi.
1.17. Postarea continutului materialor utilizatorilor/vizitatorilor pe site-ul MyIeftin.ro;
1.18. Monitorizarea vanzarilor si comportamentul consumatorului;

Prin completarea si furnizarea datelor dvs. pe care le transmiteti pe site prin intermediul formularului de contact, inscrierea la newsletter sau prin posta electronica, declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale (adresa de email, numele si prenumele) sa fie incluse in baza de date MyIeftin.ro si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre MyIeftin.ro, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre MyIeftin.ro, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre MyIeftin.ro atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate.

MyIeftin.ro nu vinde, nu ofera la schimb si nu inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

SC ID Software Innovation SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii sau date cauzate de orice defectiuni sau erori ale soft-ului cu care este conceput si gazduit site-ul MyIeftin.ro.

2. Colectarea datelor tehnice ale utilizatorilor

In scopul imbunatatirii serviciilor oferite prin intermediul website-ului, MyIeftin.ro poate utiliza tehnologii care permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre vizitatorii site-ului.

Colectarea datelelor tehnice de catre MyIeftin.ro se poate realiza in urmatoarele modalitati:
- din raportul de trafic al server-ului: in momentul vizitarii site-ului MyIeftin.ro, sunt furnizate anumite informatii legate de acces, cum ar fi adresa IP, ora vizitei, locul de unde ati accesat site-ul, durata vizitei, sistemul de operare folosit, informatii ce vor fi stocate de SC ID Software Innovation SRL;
- prin intermediul cookie-urilor: cand vizitati MyIeftin.ro este posibil sa va fie trasmis un cookie pentru a facilita stocarea si urmarirea preferintelor sau in scopul de a va permite o mai buna utilizare a site-ului.

3. Securitatea
Accesul la datelor Dumneavoastra este permis exclusiv acelor angajati SC ID Software Innovation SRL si acelor terti carora le sunt necesare aceste informatii pentru administrarea, optimizare si imbunatatirea calitatii serviciilor oferite.

SC ID Software Innovation SRL ia toate masurile de siguranta si securitate pentru a proteja confidentialitatea datelor Dumneavoastra, prin mecanisme fizice, electronice si procedurale de protectie, dar nu poate garanta integritatea datelor cu caracter personal si nu poate elimina complet eventuale riscuri.

4. Link-uri externe
Pe website-ul MyIeftin.ro pot fi puse la dispozitia publicului spoturi, link-uri sau bannere publicitare care pot conduce spre alte pagini web, apartinand unor terte persoane fizice sau juridice. Informatiile de orice fel, incluzand informatiile cu caracter personal, furnizate unor astfel de pagini nu intra sub controlul sau autoritatea SC ID Software Innovation SRL si acesta nu poate fi facut responsabil pentru orice utilizare a acestora in orice mod.

MyIeftin.ro poate notifica utilizatorii/clientii prin Newsletter privind ofertele curente prin newsletter si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

5. Politica Anti-Spam
MyIeftin.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul MyIeftin.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

6. Modificari ale Acordului de Confidentialitate
SC ID Software Innovation SRL isi rezerva dreptul a modifica prevederile prezentului Acord de confidentialitate si va aduce la cunostinta utilizatorilor aceste modificari in cazul in care acestea afecteaza datele cu caracter personal ale utilizatorilor. 

In cazul in care aveti intrebari cu privire la continutul prezentului Acord, va rugam sa ne contactati pe e-mail la adresa office@myieftin.ro