Intrebari frecvente


1. Ce este MyIeftin.ro?


MyIeftin.ro este inainte de toate un portal de shopping care ofera vizitatorilor sai urmatoarele facilitati:

- Compararea preturilor produselor puse la dispozitie de catre echipa noastra

- Facilitati de cautare, selectie, sortare a produselor

- Posibilitatea de a scrie comentarii/review-uri pentru magazinele listate

- Posibilitatea de a solicita feedback celorlati utilizatori MyIeftin.ro folosind sectiunea "Comunitatea MyIeftin"

- Posibilitatea de a citit review-urile si/sau articolele postate pe blogul nosturu de catre echipa noastra

Toate serviciile mentionate mai sus sunt basolut gratuite si vor ramane asa!

2. Cum cumpar de pe MyIeftin.ro?

MyIeftin.ro nu este un magazin online! Ca atare nu puteti achizitiona nimic direct de la noi, cel putin nu deocamdata. Daca aceasta facilitate va fi disponibila pe viitor vom aduce modificarile corespunzatoare acestei sectiuni. MyIeftin.ro listeaza produsele altor magazine online si va ofera facilitatile mentionate anterior.

3. Ce este nou la acest site, cu ce se deosebeste el de un comparator de preturi?

Facilitatile nu sunt noi, in schimb modul lor de implementare, da. Motorul nostru de cautare este printre cele mai performante, avand in vedere ca este dotat cu un modul de inteligenta artificiala care recunoaste sinonimele cuvintelor din titlu. Spre exemplu, produsul cu titlul "Tricou cu maneca scurta" va fi returnat chiar daca tastezi "tricou barbat cu maneca scurta" sau, si mai simplu, "tricouri barbati". Aceasta facilitate nu este de gasit in cazul celorlalte site-uri. Gandeste-te la motorul nostru de cautare ca la un prieten care te ajuta sa gasesti rapid ceea cauti, si, mai mult decat atat, sa iti ofere sugestii in cazul in care nu stii ce cauti!

Designul este modern, aerisit, responsive, poate fi accesat pe orice tip de device: desktop, laptop, mobil sau tableta fara nici un fel de probleme.

Echipa noastra a observat ca, in cazul magazinelor de Fashion si Carti nu prea exista filtre de cautare performante (dupa culoare, material, etc), asa ca am decis sa remediem acest neajuns. Sectiunea de filtre se va imbunatati din ce in ce mai mult.

4. Ce este comunitatea MyIeftin si ce ofera?

Comunitatea MyIeftin a fost creata cu scopul de a ajuta vizitatorul sa se decida asupra unui produs sau serviciu. Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi sectiunea "Comunitatea MyIeftin" sa incarci o poza a produsului pe care-l doresti, o mica descriere si un titlu, apoi sa astepti feedback de la alti utilizatori ai site-ului. Deasemenea, poti face share pe facebook, crescand astfel posibilitatea de a obtine raspunsurile dorite in timp util.

5. Exista interactiune sociala pe MyIeftin.ro?

Da, puteti posta comentarii la fiecare categorie, la fiecare articol de blog, la fiecare produs apartinand Comunitatii. Deasemenea, pagina noastra de Facebook va sta la dispozitie pentru a afla cele mai noi evenimente, reduceri, aparitii in domeniu.


6. Doresc mai multe informatii, am o propunere de colaborare, care sunt pasii care trebuie urmati?

Scrie-ne la adresa de email aflata la sectiunea de contact, iti vom raspunde in cel mai scurt timp!