Toate articolele blog

Unde gasim bilete de avion low cost si zboruri ieftine?

Publicat la: 08/01/2016

Doriti sa plecati in vacanta imediat dupa sarbatori? In Ianuarie toate agentiile de turism au redus substantial preturile la bilete de avion precum si la orice fel de pachete turistice. Zborurile low cost, care oricum erau destul de ieftine comparativ cu marile companii aeriene s-au ieftinit si mai mult, asa ca este timpul sa profitati de reduceri de pana la 3-40%. In cele ce urmeaza va prezentam un ghid util de alegere a celor mai bune oferte din domeniul turistic:

Dupa ce ai stabilit destinatia, este esential sa identifici aeroporturile prezente la destinatia respectiva. In foarte multe cazuri, doar alegand unul din aeroporturile prezente, scutesti uneori sute de euro, deoarece chiar daca aeroporturile sunt apropiate de destinatia ta, rutele aeriene sunt diferite, foarte diferite chiar. Pe scurt, nu alege un aeroport pana nu consulti site-ul acestuia. Uneori, nici zborurile ieftine nu sunt chiar asa de ieftine. :)

Odata parcurs acest pas, mai ramane sa gasesti un bilet de avion ieftin (eventual o companie low cost), dar si acest lucru este "tricky". Deobicei, se folosesc motoarele de cautare specifice, dar putini stiu ca rezultatele intoarse nu sunt real-time, desi sunt de ajutor. Pentru a te convinge insa ca tariful gasit etse cel corect, trebuie sa studiezi site-ul companiei aeriene, in caz contrar te poti trizi ca trebuie sa iti anulezi rezervarea pe motiv ca pretul gasit este mai scump decat cel afisat pe site. Putin research te scuteste de multa munca, timp pierdut si nervi.

Dezvoltarea tehnologiilor online au adus automat si dezvoltarea sistemelor de rezervare de bilete de avion, astfel incat, spre deosebire de anii ྖ sau 2000 cand te duceai la o agentie pentru a achizitiona un bilet, acum poti face acest lucru direct de pe calculator sau mobil. Agentiile de voiaj care opereaza online beneficiaza de reduceri substantiale din partea companiilor aeriene, reduceri care se resfang si asupra voastra ca si clienti, astfel puteti beneficia de preturi mai ieftine cu pana la 20-25% fata de cele din agentia offline.

Zborul fara escala este mai scump decat cel cu escala, asa ca daca esti o persoana calma si relaxata care nu se grabeste sa ajunga la destinatie, mai poti scuti cativa bani si iti mai poti imbogati amintirile cu niste experiente frumoase (speram!) din aeroporturile de escala. Pentru un plus de cunoastere, poti vizita si pagina oraselor de escala, sau a destinatiei tale direct de pe http://wikitravel.org/

Echipa noastra identifica cele mai avantajoase reduceri la bilete de avion low cost si iti garanteaza cele mai ieftine oferte de pe piata! In cele ce urmeaza, iti prezentam ofertele inceputului de an:

Roma, de la 20 DE EURO, Barcelona, de la 30 de EURO, Venetia, de la 17 EURO (oferta mai mult decat rezonabila!), Amsterdam, de la 126 de EURO, Dubai, de la 130 de EURO, Istambul de la 76 de EURO, Paris, de la 148 de EURO, Londra, de la 42 de EURO, Praga, de la 121 de EURO, si lista va continua de indata ce vom identidica si celelalte oferte low cost la preturi ieftine in conditii avantajoase.

 Fie ca pleci in vacanta, fie ca scopul calatoriei este unul de afaceri, trebuie sa stii exact care sunt hotelurile sau pensiunile decente unde te poti caza, care sunt locurile unde poti manca bine. Eu personal preferam varianta All Inclusive pentru vacanta, este mult mai comod, pana cand am constatat unele nereguli (mai ales la unele hoteluri chiar bine situate in topul preferintelor din Antalya) despre care nu doresc sa scriu (inca). Niste baieti destepti au acoperit si aceasta nevoie a turistului, de a gasi localurile unde se mananca cel mai bine si au creat o platforma specifica numita FoodSpotting pe care te invit s-o studiezi, chiar merita.

Nu pot incheia acest articol fara sa mentionez despre vestita retea de cazari numita AirBnb. Povestea ei m-a fascinat atat de mult, este un model de business care ar trebui sa inspire pe oricine, un model de perseverenta si munca incununat de succes. Te invit sa asculti intreaga poveste mai jos, insa inainte de asta ar trebui sa iti spun ca, daca esti genul mai eventurier care prefera sa doarma in rulote, copaci, hamacuri, curturi, iurte sau igluuri, evident la preturi ieftine, trebuie neaparat sa iei legatura cu un localnic prin intermediul retelei sus mentionate.

Dar poate esti genul mai pretentios si nu este deloc dispus sa cauti zboruri ieftine, daca vrei sa zbori cu cele mai sigure si mai reputabile companii aeriene din lume, iti facem noi un top:

1. Singapore Airlines
2. Emirates
3. Quatar Airways
4. Cathay Pacific Airways
5. Air New Zeeland6. Virgin Atlantic Airways
7. Thai Airways
8. Koreean Air
9. All Nipon Airways
10. Quantas Airways
11. Air France
12. Lufthansa

Criteriile care au stat la baza acestui top au fost: numarul de aeronave, data infiintarii, siguranta si confortul pasagerilor, conditiile in care se desfasoara cursele lungi si numarul de accidente survenite.

Acest articol va fi actualizat constant, pe masura ce acumulam informatii noi, asa ca, tineti aproape. :)